top of page

En Ünlü Kişisel Gelişim Guruları Kimlerdir ?

Güncelleme tarihi: 28 Mar 2023



Kişisel gelişim, hayat kalitesini artırmak, hedefler belirlemek ve başarıya ulaşmak için birçok insanın ilgilendiği bir konudur. Bu alanda birçok kişisel gelişim gurusu bulunmaktadır. İşte, en ünlü kişisel gelişim gurularından bazıları:

  1. Tony Robbins: Dünya çapında tanınan bir konuşmacı ve koç olan Tony Robbins, motivasyon, kişisel gelişim ve finansal başarı konularında uzmandır.

  2. Brian Tracy: Kendisini "başarı psikolojisi" konusunda uzman olarak tanımlayan Brian Tracy, iş dünyası ve kişisel gelişim konularında yüzlerce kitap yazmıştır.

  3. Deepak Chopra: Hint asıllı Amerikalı bir hekim, yazar ve konuşmacı olan Deepak Chopra, zihin-beden bağlantısı, sağlık ve kişisel gelişim konularında uzmanlaşmıştır.

  4. Robin Sharma: Kanadalı bir yazar ve konuşmacı olan Robin Sharma, liderlik, kişisel gelişim ve başarı konularında uzmandır.

  5. Stephen Covey: Amerikalı yazar ve konuşmacı olan Stephen Covey, "7 Alışkanlığın Etkili İnsanlarının Özelliği" adlı kitabıyla dünya çapında ün kazanmıştır.

  6. Zig Ziglar: Amerikalı bir satış uzmanı ve konuşmacı olan Zig Ziglar, motivasyon, liderlik ve satış konularında uzmandır.

  7. Jim Rohn: Amerikalı bir iş adamı ve konuşmacı olan Jim Rohn, kişisel gelişim ve finansal başarı konularında uzmanlaşmıştır.

Bu listedeki isimler sadece ilk akla gelen örneklerdir ve hem ülkemizde hem de dünyada çok başarılı bir çok kişisel gelişim gurusu bulunmaktadır.

136 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page